Ziua Mondială de Prevenție a Suicidului 2020

Toate evenimentele

Map Unavailable

Data/Ora
10/09/2020 - 10/10/2020
12:00 am


Cu ocazia Zilei Mondiale de Prevenție a Suicidului 10 septembrie 2020, Alianța Română de Prevenție a Suicidului lansează spotul Salvează o viață! realizat în urma campaniei Fii actor pentru o zi!

Transmitem recunoștința noastră regizorului Rareș Stoica, actorului Cătălin Codreanu și tuturor celor care au dăruit cu generozitate din timpul lor și au participat la filmări.

De asemenea, Alianța Română de Prevenție a Suicidului lansează invitația International Association for Suicide Prevention de a marca împreună Ziua Mondială de Prevenție a Suicidului în acest an, prin înscrierea în campania Cycle Around the Globe.

Ce presupune această campanie? În perioada 10 septembrie 2020 – 10 octombrie 2020, facem mișcare pedalând și acumulăm kilometri, care se adaugă zilnic la distanțele parcurse de alte persoane, de pe întreg globul. La finalul campaniei, aflăm de câte ori am reușit să înconjurăm Pământul împreună.

Cine se poate alătura acestei campanii? Oricine se poate alătura, indiferent de vârstă, de gradul de mobilitate sau de familiarizare cu efortul fizic. Puteți pedala singuri sau în grup, pe trasee exterioare mai scurte sau mai lungi sau în interior, pe biciclete staționare. Puteți să faceți parte din campanie ca și participanți individuali sau ca și membri ai unei echipe.

Cum vă puteți înscrie în această campanie? Puteți deveni parte din această campanie prin înscriere pe website-ul campaniei https://www.iasp.info/wspd2020/cycle-around-the-globe/ sau prin înscriere în echipa Alianței Române de Prevenție a Suicidului. Pentru a face parte din echipa noastră, vă invităm să ne trimiteți un mail la adresa arps@antisuicid.com cu subiectul CYCLE AROUND THE GLOBE 2020 și vă vom adăuga în echipă.

Resurse adiționale furnizate de IASP:

Acordă un minut ca să salvezi o viață și versiunea originală Take a Minute

Broșura Ziua Mondială de Prevenție a Suicidului 2020 și originalul 2020_WSPD_Brochure