Susținerea stării de bine a personalului din sistemul de sănătate

Inaugurăm astăzi rubrica „Împreună suntem fantastici” a blogului nostru. Echipa de antrenament a voluntarilor și voluntarii TelVerde Antisuicid transmit tuturor profesioniștilor din sistemul de sănătate că suntem împreună în misiunea de a proteja și susține pe cei afectați de pandemia COVID-19.

Mai mult decât atât, dorim să transmitem profesioniștilor din sistemul de sănătate prin această nouă rubrică recomandările specialiștilor de sănătate mintală.

Bunăstarea Dv., a fiecăruia dintre Dv. și a tuturor celor dragi Dv. este importantă. E prioritar să aveți grijă de propria persoană și să acordați atenție stării Dv. de sănătate somatică, psihologică și socială. Specialiștii recomandă atenția față de propriile nevoi de sănătate în această perioadă tuturor celor care lucrează în domeniul medical.

Vă încurajăm să vă prioritizați propria sănătate somatică și mintală în această perioadă! Vă invităm să accesați mai jos recomandările pe această temă ale Organizației Mondiale a Sănătății, traduse în română și diseminate prin efortul și solidaritatea profesională și omenească a Echipei de conducere a Asociației Române de Psihiatrie și Psihoterapie:

https://e-psihiatrie.ro/wp-content/uploads/2020/03/Sustinerea-starii-de-bine-a-personalului-din-sistemul-medical.pdf

WP_20180412_17_43_51_Pro[1]