Pledoarie pentru viață. Premii pentru cei mai implicați voluntari ai TelVerde Antisuicid

Alianța Română de Prevenție a Suicidului lansează concursul cu tema: Pledoarie pentru viață. Premii pentru cei mai implicați voluntari ai TelVerde Antisuicid.

Concursul se adresează persoanelor (voluntari, antrenori voluntari etc) care s-au implicat în activități legate de buna funcționare a TelVerde Antisuicid în decursul ultimului an de existență (15 iulie 2019 – 15 iulie 2020).

Se vor acorda 3 premii în valoare de 600 lei fiecare.

Vă rugăm să trimiteți nominalizările dumneavoastră, alături de o scurtă motivare a nominalizării, până la data de 15 octombrie 2020 la adresa de mail arps@antisuicid.com Titlu mail: CONCURS TelVerde. Sunt excluse auto-nominalizările.

Criterii de departajare: numărul de ore efectuate la TelVerde Antisuicid, implicarea în consilierea prin mailul sos@antisuicid.com, implicarea logistică și practică în antrenamentul voluntarilor, implicarea în comunicarea prin pagina de Facebook Alianța Română de Prevenție a Suicidului, implicarea în marketing, promovare și atragere de donații.

Nominalizările vor fi analizate de juriul de specialitate format din: Prof. Dr. Doina Cosman – președinte ARPS; Șef Lucr. Dr. Bogdan Nemeș – secretar general ARPS; Conf. Dr. Horia Coman – membru ARPS.

Decizia va fi anunțată pe web-siteul www.antisuicid.com și pe pagina de Facebook Alianța Română de Prevenție a Suicidului în data de 5 noiembrie 2020.

Premiile vor fi decernate în cadrul manifestării Ziua Națională de Prevenție a Suicidului în data de 7 noiembrie 2020.