Împărtăşeşte-ţi durerea şi hai să o depăşim împreună!

Nu este uşor să ieşi din groapa psihică. Am auzit că durerea de colică renală este, pe o scală de la 1 la 10, de intensitate 10. Nu am avut niciodată probleme cu rinichii, dar am avut cu viaţa şi cu rostul ei. Eu cred că durerea psihică depăşeşte scala de la 1 la 10. E un monstru care vrea să te mănânce de viu.

Când erai mic şi când apărea monstrul de sub patul tău, îl învingeai folosindu-ţi superputerile: strângeai tare de iepuraşul de plus, luai de mână pe cineva drag, spuneai o formulă magică sau te adunai şi îţi înfruntai frica. Fiecare din noi e un supererou, cu superputeri. Tu, care citeşti postarea asta de pe blog, eşti foarte puternic. Eşti puternic pentru că te-ai născut şi ai supravieţuit până acum. Şi esti foarte puternic şi curajos pentru că ai intrat aici să citeşti ceva despre un subiect tabu. Ai pornit în război. Eşti un erou. Să nu îţi fie teamă. Cu cât e mai mare monstrul, cu atât mai valoroasă e victoria, şi cu atât creşte prestigiul şi puterea eroului. Ia-o ca pe un antrenament dificil.

În unele episoade, eroii sunt cât pe ce să se piardă. Şi atunci apar în peisaj susţinătorii, formează o echipă şi îşi pun puterile laolaltă să învingă monstrul. Dacă te gândeşti bine, eroii nu se jenează să accepte alianţa cu coechipierii, ba chiar uneori ei apelează la prieteni şi le cer ajutorul. Nu te jena nici tu. Împărtăşeşte-ţi durerea şi hai să distrugem monstrul ăla împreună. Acum eşti mare, dar eşti tot un erou.

Suna la 0800.801.200. Este gratuit si disponibil intre orele 19.00 – 07.00.

 

SURSA FOTO: http://imgarcade.com