Ziua Națională de Prevenție a Suicidului, Ediția a V-a

Toate evenimentele

Map Unavailable

Data/Ora
09/11/2019
6:30 am - 5:30 pm

Locaţia
ULBS Aula Magna Sibiu


IMAGINE DE FUNDAL 1

Ziua Națională de Prevenție a Suicidului este un eveniment marca ARPS, pe care Alianța Română de Prevenție a Suicidului l-a inițiat și îl organizează anual pentru a uni eforturile celor implicați în prevenția suicidului în România spre scopul comun al elaborării și implementării unei strategii naționale de prevenție a suicidului.

După două ediții organizate în Cluj – Napoca, Ziua Națională de Prevenție a Suicidului s-a transformat în eveniment itinerant. Cea de-a V-a ediție se va desfășura la Sibiu în 9 noiembrie 2019, sub forma unei conferințe ce se adresează tuturor profesioniștilor implicați în sănătatea mintală și în prevenție.

Evenimentul este organizat de către Alianța Română de Prevenție a Suicidului în parteneriat cu Universitatea Lucian Blaga Sibiu și Spitalul de Psihiatrie „Dr. Gh. Preda” Sibiu, sub patronajul Asociației Române de Psihiatrie și Psihoterapie și cu sprijinul Direcției de Asistență Socială și Medicală de pe lângă Primăria și Consiliul Local Cluj – Napoca.

Se vor acorda 8 credite EFC prin intermediul Colegiului Farmaciștilor din România.

Evenimentul este în curs de creditare cu puncte EMC pentru medici și asistenți medicali prin intermediul Colegiului Medicilor și al OAMGMAMR

Programul Conferinței este disponibil aici: ZNPS- Program Sibiu nov 2019

Vă invităm să vă înscrieți, completând formularul online disponibil aici

Taxa de participare este de:

– 100 RON pentru medici specialiști, primari

– 75 RON pentru medici rezidenți, masteranzi, doctoranzi, profesii asociate

gratuit pentru studenți și voluntari ARPS