v-CNP Conferința Națională de Psihiatrie, Ediția a XIII-a, cu participare internațională, 23-26 septembrie 2020

Toate evenimentele

Map Unavailable

Data/Ora
23/09/2020 - 26/09/2020
12:00 am


Informații actualizate despre eveniment: AICI și pe WEBSITE-ul Conferinței

Tema evenimentului virtual: Inovație și creativitate în psihiatria secolului XXI

Mesaj Președinte Conferință
Dragi colegi,
Precum știți, în această perioadă am urmărit cu atenție evoluția pandemiei COVID-19 în țara noastră pentru a stabili modalitatea optimă de organizare a Conferinței Naționale de Psihiatrie – CNP 2020.
Inspirați de tema evenimentului, am integrat inovația și creativitatea în procesul nostru de decizie pentru gestionarea provocărilor actuale. Astfel, ne bucurăm să anunțăm organizarea în format exclusiv virtual a Conferinței Naționale de Psihiatrie, în perioada 23 – 26 septembrie 2020.
Această hotărâre a fost luată în interesul sănătății, siguranței și bunăstării tuturor celor implicați în eveniment, sprijinind în același timp autoritățile publice în efortul lor de a controla răspândirea virusului.
Contextul actual a generat noi nevoi în cadrul comunității psihiatrice, atât pentru specialiști, cât și pentru pacienți. Astfel, acum mai mult ca oricând, este necesar să avem acces la resurse valoroase de educație continuă, iar Conferința Națională de Psihiatrie oferă cadrul ideal pentru un astfel de proces de formare profesională.
Ne vom strădui ca sesiunile științifice la care veți participa cu ajutorul tehnologiei virtuale să vă ofere oportunități variate de învățare și să aducă beneficii similare cu participarea la un eveniment față în față. Vom reveni în curând cu informații privind contribuția la programul științific și agenda evenimentului.
Conferința va fi creditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România și Colegiul Psihologilor din România.
Vă mulțumim pentru răbdare și așteptăm cu interes să participăm cu toții la un dialog virtual util și interesant!
Cu aleasă prietenie,
Prof. Dr. Doina Cozman
Președinte Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie
Președinte v-CNP 2020
Detalii suplimentare pe site-ul evenimentului: https://ralcom.eventsair.com/cnp-2020/
Până în 31 august 2020, sunt disponibile taxe speciale pentru înregistrarea la Conferință: https://ralcom.eventsair.com/cnp-2020/formular-de-inregistrare/Site/Register