Donează un procent de până la 3,5% din impozitul pe venit pentru TelVerde Antisuicid!

Vă invităm să donați până la maximum 3,5% din impozitul pe venitul din salarii/pensii/venituri echivalente către Alianța Română de Prevenție a Suicidului.

Donația Dv. va susține funcționarea TelVerde Antisuicid 0800.801.200 – singurul telefon la care voluntarii anonimi ai Alianței Române de Prevenție a Suicidului oferă gratuit între orele 19 și 7 consultanță psihologică tinerilor și adulților aflați la risc de sinucidere.

În cei 7 ani și jumătate de funcționare, TelVerde Antisuicid a recepționat aproximativ 20000 de apeluri. Costul abonamentului de telefonie prin care asigurăm funcționarea TelVerde este între 25.000 și 30.000 RON/an. Estimăm că va crește semnificativ numărul apelurilor la TelVerde Antisuicid, în contextul amplificării impactului psihologic al pandemiei și al consecințelor acesteia. Precizăm că susținem în continuare și persoane cu dificultăți din sfera stresului, depresiei, anxietății, crizei psihologice accentuate sau precipitate pe fondul pandemiei.

Tot ceea ce aveți de făcut este să descărcați formularul 230 pentru cei cu venituri din salarii sau echivalente / din pensii, să îl completați cu datele Dv., să îl semnați și să îl depuneți la sediul local ANAF până la data de 15 martie 2021, sau să îl trimiteți prin poștă. Formularul este precompletat cu datele de identificare fiscală ale Alianței Române de Prevenție a Suicidului.