ANUNȚ IMPORTANT. Telefonul Verde Antisuicid intră în pauză din 29 iulie 2022 până în 1 octombrie 2022

În 15 iulie 2022, Telefonul Verde Antisuicid a împlinit 9 ani. 9 ani de empatie, ascultare activă, acceptare necondiționată pentru cei ce ne apelează și a suferinței lor.

De astăzi, 29 iulie 2022, și până în 1 octombrie 2022, activitatea liniei telefonice Telefonul Verde Antisuicid 0800801200 intră în pauză.
Linia de corespondență sos@antisuicid.ro ce funcționează, de asemenea, pe bază de voluntariat, continuă să funcționeze și primește la fel ca și până acum mailuri 24 de ore din 24, răspunzând în 24 de ore – maximum 48 de ore.
Antrenamentele voluntarilor continuă, chiar dacă linia intră în pauză.
Vă amintim de existența a mai multe resurse de suport pentru situații dificile și vă încurajăm să cereți sprijin! Puteți găsi câteva date de contact utile aici: https://www.antisuicid.ro/date-de-contact-pentru-sprijin-in-situatii-dificile/
Vă îndemnăm insistent să sunați imediat la 112 pentru a anunța orice situație în care Dv. sau cineva apropiat vă aflați în pericol iminent, pentru ca să ajungă cât mai rapid la fața locului echipajele ce au prin lege atribuția de intervenție mobilă de urgență!
Împreună, putem să insuflăm speranță celor din jurul nostru prin acțiuni concrete!