ZIUA NAȚIONALĂ DE PREVENȚIE A SUICIDULUI, EDIȚIA A VI-A

Ziua Națională de Prevenție a Suicidului, eveniment anual de marcă al Alianței Române de Prevenție a Suicidului asociat primului sfârșit de săptămână din noiembrie, a debutat în 6 noiembrie 2015, la Cluj – Napoca. Scopul evenimentului este de a aduce împreună specialiști din domeniul sănătății mintale și publice, în vederea creării strategiei naționale de prevenție a suicidului.

După primele două ediții, organizate la Cluj – Napoca, Ziua Națională de Prevenție a Suicidului a devenit itinerantă, fiind marcată în 2017 la Miercurea Ciuc împreună cu Fundația Cry for Help, în anul centenar 2018 în cetatea Unirii, Alba Iulia, iar în 2019 la Sibiu, cu sprijinul nou înființatei Sucursale Sibiu a ARPS.

Și în 2020, ARPS păstrează tradiția celebrării Zilei Naționale de Prevenție a Suicidului. A VI-a ediție se desfășoară de data aceasta în format virtual, prin platforma ZOOM. Programul științific din acest an aduce în prim-plan un subiect actual al vremurilor, și anume: Managementul depresiei în pandemia COVID19.

Vă invităm, așadar, să vă alăturați acestui eveniment prin completarea formularului de înscriere: https://forms.gle/7o9wZEHSdh8KyHfN7

Programul actualizat al Conferinței este disponibil AICI

#VotămCuViața